De ce să mă înscriu?

1. Pentru că vei face parte din grupul de analiză al Şcolii de Vară şi vei fi unul dintre autorii unei cărţi de analiză geopolitică. Lucrarea pe care o vei realiza  şi pe care o vei prezenta în cadrul Şcolii de Vară va fi publicată într-o carte în colecţia “Geopolitica” a Editurii TOP FORM. Acest lucru îţi va folosi atât la înscrierea la doctorat sau la activitatea ştiinţifică din cadrul doctoratului, cât şi în carieră.

2. Pentru că vei întâlni şi vei cunoaşte alţi tineri pasionaţi de domeniile geopoliticii şi relaţiilor internaţionale şi în special de analiza geopolitică a evenimentelor globale. 

3. Pentru că vei întâlni profesori universitari şi personalităţi din domeniul relaţiilor internaţionale, atât din ţară, cât şi din străinătate, alături de care vei dezbate tema şcolii de vară.

4. Pentru că vei avea şansa să afli mai multe despre evenimentele globale prezente şi vei putea înţelege mult mai bine raţiunea evenimentelor globale viitoare.

5. Pentru că vei petrece 9 zile într-o manieră constructivă, învăţând şi analizând un subiect de actualitate din sfera relaţiilor internaţionale.

6. Pentru că vei fi unul dintre membrii comunităţii GEOPOLITICS.

7. Tuturor participanţilor le vor fi eliberate diplome de participare din partea celor trei organizatori ai Şcolii de Vară Geopolitics 2013: Asociaţia ASAGRI, Asociaţia de Geopolitică “ION CONEA” şi Facultatea de Geografie a Universităţii Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*